Advertising

خرما میوه ای كامل و مقوی

خرما میوه ای است بهشتی و بسیار مقوی، كه مواد معدنی بسیاری چون آهن، پتاسیم، روی، منگنز و ویتامینهای A ،B و E را داراست.

تحقیقات درباره ی خرما  نشان داده كه این میوه بهشتی می تواند از بسیاری از سرطان ها مانند سرطان كولون، معده و غیره پیشگیری كند.

یكی از خواص خرما ملین بودن آن است به شرطی كه 6 تا 7 عدد خرما را در 2 لیوان آب جوش خیس كرده و صبح و شب آن را به صورت گرم بنوشید و یا مقداری خرما میل كنید و بلا فاصله یك یا دو لیوان آب گرم روی آن بنوشید.

خاصیت دیگر خرما، خنثی كردن اسید اضافی معده است و از آنجا كه زیادی اسید معده باعث ترش كردن و دل درد می شود، بنابراین هر وقت دل درد گرفتید می توانید از فرمول چینی ها درطب سنتی چینی استفاده كنید، بدین طریق كه 2 تا 3 عدد خرمای تازه و له شده را در آب جوش بیاندازید و بعد آن را هم زده و بنوشید. خرما را بعنوان میوه نیز می توانید مصرف كنید.

همچنین حتماً برای خواب راحت تر و آرامش بیشتر شام خود را حدود ساعت 7 بعداز ظهر خورده و قبل از خواب یك عدد خرما و یك لیوان شیر گرم میل كنید.

خرما برای افراد سالمند و بچه ها بسیار مفید است. سعی كنید به جای قند و شكراز خرما برای نوشیدن چای استفاده كنید و یا در طباخی از آن استفاده بیشتری ببرید.

ورزش كاران به علت فعالیت زیاد به طور حتم باید ازعصرانه ای مقوی كه با خرما تهیه شده باشد، استفاده كنند.

برای مثال خرما و شیر را به همراه نصف فنجان آب آناناس تازه، یك قاشق پودر نارگیل، و یك قاشق آناناس خرد شده، در مخلوط كن ریخته و معجون فراهم آمده را میل فرمایید.

صد گرم خرمای تازه دارای 163 كیلو كالری انرژی، 9/0 گرم پروتئین، 3/0 گرم چربی، 38 گرم گلوسید، 30 میلی گرم فسفر، 3/1 میلی گرم آهن، 51 میلی گرم كلسیم، 10 میلی گرم ویتامین C می باشد.

صد گرم خشك آن دارای 300 كالری انرژی، 2 گرم پروتئین، 6/0 گرم چربی، 73 گرم گلوسید، 60 میلی گرم گوگرد،50 میلی گرم فسفر، 650 میلی گرم پتاسیم، 65 میلی گرم منیزیم، 70 میلی گرم كلسیم، 2 میلی گرم آهن، 2/2 میلی گرم نیاسین می باشد.

سدیم و ویتامین A آن قابل توجه نیست.